Betaalbaar modern meubilair

Betaalbaar modern meubilair

Sinds 1978, het jaar van onze nieuwbouw, hebben wij al vele kantoren, gemeenschapshuizen, zorgcentra, kantines e.d.  ingericht met fraai, functioneel en kwalitatief uitstekend meubilair. Wij werken samen met een aantal betrouwbare leveranciers en leveren meubilair in de meest uiteenlopende prijsklassen, van “budget” tot directiemeubilair. Tevens leveren en installeren wij het meubilair altijd zonder meerprijs aan huis!

 

Overzicht van onze leveranciers

Hieronder ziet u een overzicht van leveranciers waarmee wij al vele jaren samenwerken. Per leverancier is aangegeven wat de sterke punten zijn en wat voor soort meubilair deze levert. Door op het logo van de leverancier te klikken, krijgt u een overzicht van alle producten die deze levert.

 

  In ons HUISLIJN MEUBILAIR hebben wij een lijn  gevonden die voldoet aan alle eisen van deze tijd: Snel  leverbaar, moderne uitstraling, grote keuze en bovenal  uitstekend geprijsd.

 

 

Al 40 jaar onze vaste partner. De collectie van Velto/Interstuhl kenmerkt zich door ongekende Duitse degelijkheid en grote keuze. Wij hebben altijd een ruim assortiment aan bureaustoelen in onze showroom voorradig. Proefzitten op de aanwezige actiestoelen van “Interstuhl + Prosedia” is zonder enige verplichting mogelijk, zelfs door ons aanbevolen!

 

 

 

Het Duitse Hund Büromöbel dat we zelf importeren, is oerdegelijk en combineert klassieke schoonheid met functionaliteit.

 

 

 

 


Snel leverbaar meubilair, van kantine-tot directiemeubilair van één van de grotere Europese spelers. Jaarlijks geen wij vier promo-folders uit, waarin telkens meubilair met kortingen tot 50% wordt aangeboden. 

 

 

 

 

Ambachtelijk, laagdrempelig, betaalbaar meubilair uit Friesland voor kantine en kantoor.